M.Ü. Atık Yönetimi Eğitimi Bilgilendirme ve Kurum İçi İşleyiş Süreçleri Toplantısı

Üniversitemizin birim sorumluları, atık koordinatörleri ve atık sorumlularına yönelik düzenlenen “M.Ü. Atık Yönetimi Eğitimi Bilgilendirme ve Kurum İçi İşleyiş Süreçleri” konulu toplantı, 5 Mart 2018 tarihinde Fen Edebiyat Fakültesi Konferans Salonunda düzenlendi. İSTAÇ’tan Mustafa Erkin, “Tehlikeli Atıkların Ambalajlanması ve Kodlandırılması”, A sınıfı  İş Güvenliği Uzmanımız Güliz Bülbül “Marmara Üniversitesi’nde İş Güvenliği Uygulamaları” ve Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkez Müdürü Prof. Dr. Belgin Süsleyici, “Atıkların Toplanması ve Bertarafında Kurum İçi İşleyiş Süreçlerinin Koordinasyonu” başlıklı konularda bilgilendirmede bulundular.

Marmara Üniversitesi Atık toplama ve Depolama Süreçleri

Tehlikeli Atıkların Yönetimi - İSTAÇ

Bu sayfa Çevre Sorunları Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından en son 08.04.2018 20:25:08 tarihinde güncellenmiştir.